top of page

'The  ROSE - ceremonies'

Bloom wild & untamed

Dit traject is 'the whole package' .
Het is een traject ontstaan vanuit mijn hart, waarin al mijn gaven mooi samenkomen en alles voelt als één geheel'.

In onderstaande video geef ik meer uitleg over dit nieuw traject.

Schermafbeelding 2022-10-24 om 16.10_edited.png

We zullen tijdens dit jaartraject de cylcus van jouw BLOEI gaan vieren & eren volgens de vier seizoenen (herfst, winter, lente & zomer) en dit in het teken van de ROOS. De roos is er altijd geweest en draagt een enorme kracht in haar.

 

  'The Rose a secret symbol of Goddesses of old, the rose holds ancient wisdom and potent medicine for these times.'

Waarom volgen we de cyclus van de vier seizoenen? 

ALLES in de natuur beweegt volgens deze cyclus. Kijk maar naar de bomen en planten, het dierenrijk, de maan, onze menstruatiecyclus, ... Alles evolueert & groeit volgens de vier seizoenen, ook jouw BLOEI.

 

Elke bloei kent een moment van afsterven (herfst), een moment van naar binnen keren en op krachten komen (winter), een moment van een zaadje planten (lente) en een periode van volle bloei (zomer).

En elke fase in deze cyclus is van groot belang, want van zodra we proberen om er één over te slaan zal dit een grote impact hebben op het resultaat van de vrucht, jouw ROOS, die eruit voortkomt.

 

Ik zocht al een tijdje een manier waarin ik alles wat ik te bieden heb kon samenbrengen. Een vorm van begeleiding waarop ik mijn klanten VOLLEDIG kan begeleiden én ondersteunen op alle vlakken in hun BLOEI-proces. Twee weken geleden was het daar! Plots kreeg ik een prachtig inzicht en van het één kwam al heel snel het ander ;-)

Het idee van het geven van ceremonies was geboren!

Schermafbeelding 2022-10-24 om 16_edited.png

Hoe gaat dit nu praktisch in zijn werk gaan?

Dit is een jaartraject waar we één op één aan de slag gaan zodat we ons volledig kunnen focussen op jouw bloei. In elk seizoen zal er een +- 3 uur durende ceremonie plaatsvinden. 

Voor de winter zal deze winter-ceremonie doorgaan in januari/februari, in mijn praktijk in Varsenare.

 

Wat mag je verwachten tijdens zo'n ceremonie?

Voor het thema lente gaan we nog meer de diepte ingaan, naar binnen keren. Net zoals in de natuur de sappen naar de wortelen gestuwd worden, gaan ook wij er tijdens deze ceremonie voor zorgen dat onze wortelen nog steviger verankerd zitten. Ik ga jou hiervoor oa begeleiden in een mooie meditatie, we gaan journallen,

we gaan met kaarten werken, ook kan een healingsessie of een regressiesessie plaatsvinden naargelang ik voel wat jij op dat moment nodig hebt. 

Daarnaast zul je van mij ook reiki ontvangen om zo ook op de diepere lagen en eventuele blokkades te kunnen gaan doorwerken.

En ... tijdens deze sessie zul je van mij ook nog een verrassing ontvangen. Een verrassing die ik zelf ook al heb mogen ontvangen tijdens ceremonies en waarvan ik voelde dat het voor mij een ongelooflijke meerwaarde was, maar hier houd ik mijn lippen nog stijf op elkaar ;-)

Je leest het al, zo'n ceremonie is 'the whole package' 

Ik geef jou wat ik voel dat jij op dat moment nodig hebt om verder te kunnen in jouw BLOEIproces zodat je kan uitbloeien tot een prachtige roos die voor eeuwig zal schijnen.

 

Inbegrepen in dit jaartraject bied ik ook 4 tussentijdse opvolggesprekken van telkens 1uur aan!

Deze zullen telkens 6 weken na een ceremonie plaatsvinden.

Dus elke 6 weken zien wij elkaar ;-)

Zo kan ik jou van dichtbij opvolgen.

We gaan 12 maanden samen aan de slag!

"Ik ben ongelooflijk enthousiast over dit jaartraject.
Het is een traject ontstaan vanuit mijn hart waarin alles nu mooi samenkomt en voelt als één geheel."

Heb je nog een vraag,

verstuur deze via onderstaande knop.

Hopelijk verwelkom ik je binnenkort tijdens een ceremonie!
Liefs, Delphine

bottom of page