top of page
Open boek

Stap binnen in mijn boekenuniversum!

"Voor mij zijn boeken zoveel meer dan alleen twee kaften met pagina's ertussen. Ze vormen voor mij een poort naar een andere wereld. Als kind kon ik volledig opgaan in een boek, meereizend met de personages naar magische oorden en hun avonturen zij aan zij beleven. Door de jaren heen zijn boeken voor mij een onuitputtelijke bron van wijsheid, kennis en informatie geworden.

Regelmatig duik ik in wel 10 boeken tegelijk, en als ik tussen de boekenplanken van een winkel sta, vervagen tijd en ruimte volledig. Boeken fungeren voor mij als voeding, die mijn dorst naar kennis en informatie lessen."

Heb je interesse in één van onderstaande boeken, klik dan op de titel en zo kan je meteen jouw exemplaar bestellen. 

Deze site bevat affiliate links. Dit betekent dat, als jij een aankoop doet, ik een commissiepercentage ontvang over jouw aankoop. Kost jou niks extra’s!

Ontdek hieronder mijn inspiratiebronnen:

Schermafbeelding 2023-11-27 om 15.17.05.png

Mensen uiten liefde op diverse manieren, en volgens Gary Chapman worden deze uitingsvormen samengevat in vijf algemene 'liefdestalen'. Deze talen omvatten het geven van kostbare tijd, het uitspreken van bemoedigende woorden, het geven van cadeaus, het tonen van hulpvaardigheid, en het gebruik van lichamelijke aanraking. Soms kan het gebeuren dat een partner behoefte heeft aan bemoediging, terwijl de ander denkt dat een smakelijke maaltijd de juiste weg is. Of misschien verlangt een vrouw naar quality time, terwijl haar man denkt dat een boeket bloemen haar dag zal opfleuren. Het kan voorkomen dat onze partner een liefdestaal spreekt die we niet direct begrijpen. Als de ene partner liefde uitdrukt in een 'taal' die voor de ander onbekend is, bereikt de liefde niet altijd zijn doel. Elke persoon heeft zijn of haar eigen primaire liefdestaal, de manier waarop liefde het beste wordt begrepen.

 

Dit boek biedt inzicht in hoe je de primaire liefdestaal van je partner kunt herkennen en onthullen. Door alle vijf liefdestalen in de praktijk te brengen, kun je er zeker van zijn dat je partner jouw liefde waarneemt!

"Dit boek zou iedereen moeten lezen, want ik ben er van overtuigd dat hierdoor heel veel pijn frustratie, verdriet, ... geheeld zou kunnen worden.

Mezelf heeft het al mooie gesprekken gebracht met Philip, mijn coachees, maar ook met Victor & Juliette. Een aanrader!"

In 'Leer manifesteren zoals Oprah Winfrey en J.K. Rowling' werpt Baptist de Pape een verhelderende blik op de keuzes van deze inspirerende vrouwen, waardoor je in 6 stappen de kunst van succes en overvloed kunt ontdekken.

De auteur onthult in dit boek hoe Oprah Winfrey en J.K. Rowling erin slaagden om succes en overvloed in hun leven te manifesteren, ondanks een moeilijke start. Door te luisteren naar hun hart en ziel en met vastberadenheid hebben ze een leven gecreëerd dat werkelijk bij hen past. Het vergt moed, maar de boodschap is dat iedereen dit kan bereiken. Dit boek biedt inzicht in het leven en de keuzes van deze inspirerende vrouwen, waardoor ook jij de mogelijkheid hebt om het leven te manifesteren waarvoor je bent geboren.

"Tijdens het lezen van dit boek vielen voor mij heel veel puzzelstukjes op hun plaats! Het toonde mij het grotere geheel, maar vooral ook hoe je innerlijke criticus, je innerlijk kind & je Ziel heel nauw met elkaar verbonden zijn. Door elk deeltje apart te gaan helen, zullen zij steeds beter op elkaar afgestemd raken, waardoor jij nog meer in jouw Kracht komt te staan!"

Schermafbeelding 2023-11-27 om 15.39.15.png
Schermafbeelding 2023-11-27 om 16.04.49.png

Gabrielle Bernstein heeft door acceptatie, overgave en toewijding aan haar voortdurend evoluerende spirituele pad, angst weten om te zetten in geloof. Haar persoonlijke verhalen en universele lessen bieden een raamwerk om blokkades in ons leven los te laten, blokkades die ons geluk, onze veiligheid en een duidelijke richting in de weg staan. Deze waardevolle inzichten helpen ons om de behoefte aan controle los te laten, zodat we kunnen ontspannen in een gevoel van zekerheid en vrijheid. We hoeven niet langer levensdoelen na te jagen, maar kunnen simpelweg echt gaan leven.

 

Laat je leiden door je energie en ware kracht wanneer je je niet lekker voelt, vind synchroniciteit en ondersteuning als je de weg kwijt bent, ontdek veiligheid te midden van onzekerheid, en ervaar vreugde temidden van pijn.

 

Bernstein deelt talloze geheimen en is vastbesloten om de aanwezigheid van jouw kracht vrij te laten stromen, met de geruststellende wetenschap dat het Universum aan jouw zijde staat.

 

Dit boek beoogt zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun verbinding met geloof, vertrouwen en vreugde. In die verbinding worden we geleid naar ons ware doel: liefde zijn en verspreiden. Het is tijd dat deze woorden meer worden dan slechts modewoorden op sociale media; ze moeten onze missie zijn. Geluk, veiligheid en zekerheid vinden we in onze toewijding aan liefde.

MET GRATIS MEDITATIE DOWNLOADS

"Dit boek heeft mij on-ge-loof-lijk veel gebracht! Het heeft mij enorm geholpen om mijn leven te leiden vanuit vertrouwen ipv uit angst. Dit boek was een eye-opener op vele vlakken. Het is voor lange tijd mijn 'bijbel' geweest die ik letterlijk overal met me mee naar toe sleurde ;-) "

'Je kunt je leven helen' van Louise Hay is zonder twijfel hét fundament voor een gelukkiger leven. Meer dan 50 miljoen mensen wereldwijd hebben de inzichten van dit boek gelezen en gevolgd op hun weg naar een gezonder en vreugdevoller bestaan. En dit is niet zonder reden: Louise Hay introduceert op een eenvoudige en begrijpelijke manier de verwevenheid tussen lichaam en geest.

De negatieve gedachten en overtuigingen die je over jezelf koestert, zijn vaak de onzichtbare drijfveren achter emotionele problemen en fysieke ongemakken. Het leren van zelfliefde en het vergeven van jezelf en anderen zet de deur open naar positieve veranderingen in je leven. Hoewel dit klinkt als een uitdaging, biedt Louise Hay talloze praktische handvatten en ondersteuning in de vorm van inspirerende teksten, ervaringen en voorbeelden van anderen, meditaties en affirmaties.

Aan het einde van het boek vind je een handig overzicht van mogelijke klachten en de onderliggende gedachtepatronen die daaraan ten grondslag kunnen liggen. 'Je kunt je leven helen' is een gids die je niet alleen informeert, maar ook actief helpt bij het bewerkstelligen van positieve veranderingen in jezelf en je leven.

"Met dit boek is het allemaal begonnen! Ik kan me niet meer herinneren hoe dit boek ooit in mijn bezit kwam, maar dit boek veranderde mijn leven. Dit boek was voor mij een portaal naar een ongekende wereld, namelijk de wereld van persoonlijke ontwikkeling'. Met dit boek werd mijn honger naar meer geactiveerd ;-) "

Schermafbeelding 2023-11-27 om 16.42.55.png
Schermafbeelding 2023-11-30 om 18.54.33.png

In 'De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen' van Kate Rose leer je de subtiliteiten herkennen tussen de drie verschillende soorten liefdes die zich in je leven kunnen manifesteren.

Dit boek onthult hoe je soulmates, karmische partners en tweelingzielen kunt onderscheiden en welke waardevolle lessen zij met zich meebrengen om uiteindelijk de Ware liefde te ontmoeten. Het nodigt je uit om te begrijpen waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en werpt licht op de nuances tussen diverse liefdesvormen.

We worden verliefd, we koesteren liefde en hopen dat het voor eeuwig zal zijn. Na een gebroken hart vergaren we de moed om opnieuw op zoek te gaan naar liefde. We ontmoeten iemand die lijkt te passen als een puzzelstuk, we spannen ons in om de relatie te laten bloeien en stuiten vervolgens op een droompartner.

De meest ideale vorm van liefde herken je wellicht niet direct, omdat het niet altijd groots en meeslepend is. Echter, deze liefde biedt het allerbelangrijkste: volledige zelfacceptatie. Van soulmates tot karmische partners en tweelingzielen, ze dienen als gidsen die ons leren wat ware vreugde in relaties inhoudt. De zoektocht naar liefde wordt beschreven als een reis naar onze tweelingziel en een ontdekkingstocht naar ons ware zelf.

"Het lezen van dit boek heeft mij veel inzichten gebracht. Zeer herkenbaar allemaal en bijzonder nuttig om zo ook mijn eigen transformatieproces beschreven te zien. Het heeft mij geholpen om de verschillende dynamieken binnen een relatie nog beter te begrijpen. Ergens heeft het mij ook ertoe gebracht om bepaalde hoofdstukken, die misschien nog niet helemaal gesloten waren, toch te sluiten."

Geld Kracht Liefde – het geheim van overvloed en rijkdom. Het Boek van Overvloed gaat over het geheim achter geld kracht en liefde, rijkdom en tekort. Tekort en overvloed zijn geen kwestie van toeval.

Het Boek van Overvloed gaat over het geheim achter geld kracht en liefde, op aards niveau: rijkdom. Tekort en overvloed zijn namelijk geen kwestie van toeval, integendeel! De auteurs beschrijven drie ‘natuurwetten’ die zorgen voor een eeuwige stroom levenskracht, welvaart en liefde in de wereld. Met bewuste kennis van de drie wetten van geld, kracht en liefde kunnen wij de mate van overvloed in ons leven zelf bepalen. Het boek van Overvloed brengt een onvermoed verband aan het licht tussen liefde, levenskracht en welvaart. De inzichten hebben al velen geholpen. Voor wie wil weten hoe je op elk niveau overvloed in je leven kunt brengen en hoe je die kunt behouden, is het Boek van Overvloed misschien wel de belangrijkste investering die je kunt doen… Je weet na het lezen van dit boek waarom bepaalde sollicitaties niet succesvol waren en waarom zakelijke en ook persoonlijke ondernemingen soms wel ‘goed’ gaan en andere keren niet!

"Dit boek was voor mij echt een eye-opener!

Het heeft mij geleerd op een andere manier naar geld te kijken. Niet op de manier zoals wij die aangeleerd en kennen binnen onze maatschappij, naar geld kijken met een tekort-mindset. Maar het heeft mij getoond om geld te zien als een vorm van energie, een ruilmiddel  waarvan er alleen maar overvloed is. Dus wil jij jouw relatie met geld transformeren, dan is dit boek een mooie start!"

Schermafbeelding 2024-03-08 om 18.42.29.png
Schermafbeelding 2024-03-08 om 19.06.47.png

In een wereld waar de druk van buitenaf groot is, en we vaak veel verschillende rollen vervullen, kan het een flinke uitdaging zijn om jezelf niet voorbij te lopen.

We komen allemaal wel eens op het punt dat we onszelf afvragen: maar wat wil ík nu echt?

 

Dit boek helpt je bij het beantwoorden van die vraag. Zo kan jij altijd dicht bij jezelf blijven en leef jij jouw leven zoals jíj dat wilt in plaats van hoe anderen het van je verwachten. Hoe meer we onszelf zijn, hoe gelukkiger we zijn. En hoe gelukkiger we zijn, hoe meer we kunnen bijdragen aan het geluk van de mensen om ons heen.

 

Wie ben jij? Wat wil jij? Wat heb jij nodig? En hoe kan jij jouw leven zo inrichten dat je trouw blijft aan jezelf en doet wat jou gelukkig maakt zonder dat jij je laat tegenhouden door schuldgevoel of de meningen van anderen?

 

CHOOSING ME staat vol met inzichten, herkenbare voorbeelden en praktische oefeningen die jou helpen om jezelf beter te begrijpen, jezelf te zijn en voor jezelf te kiezen. Van het doorbreken van niet-helpende patronen tot het bewaken van je grenzen, het luisteren naar je eigen innerlijke stem en het zijn van je eigen beste vriend:

CHOOSING ME laat je inchecken bij jezelf, laat je voelen wat je écht wilt en geeft je het zetje om jouw eigen koers te varen en is daarmee dé praktische gids voor een gelukkiger en zinvoller leven.

"Of je nu al jaren bezig bent met persoonlijke ontwikkeling, of je een 'leek' bent, dit boek raad ik iedereen aan. Het voelt voor mij als een mooie samenvatting van hetgeen ik teach aan de vrouwen die ik begeleid."

bottom of page