top of page

Online Programma

"Helen van je innerlijk kind"

IMG_9420_edited.jpg

"And in the end wil je gewoon jezelf kunnen zijn. Niet?"

Belichaam na dit programma
een liefdevolle F*CK IT-mentaliteit
en ervaar meer rust, vrijheid
& zelfvertrouwen!

Mijn geloftes na het volgen van dit programma:

 • Na dit traject ben jij je meer dan ooit bewust van hoe ervaringen uit jouw kindertijd van invloed zijn op jouw huidige gedrag, emoties en overtuigingen. Innerlijk kindwerk helpt je om jezelf beter te begrijpen, je gedrag en reacties te onderzoeken en persoonlijke groei te bevorderen. (Zelfbewustzijn)

 • Na dit traject weet jij dat door contact te maken met je innerlijk kind je onverwerkte emoties uit het verleden kunt identificeren, erkennen en verwerken, waardoor heling mogelijk wordt en je innerlijke vrede vindt. (Emotionele heling)

 • Na dit traject besef jij dat door bewustzijn te ontwikkelen van oude gedragspatronen die zijn ontstaan als reactie op traumatische of uitdagende ervaringen in de kindertijd, je nu nieuwe, gezondere manieren van reageren kunt ontwikkelen. (Verandering van gedragspatronen)

 • Dit traject moedigt jou aan om mededogen en liefde voor jezelf te ontwikkelen door jezelf te accepteren zoals je bent, inclusief jouw kwetsbaarheden en tekortkomingen. (Zelfacceptatie & zelfliefde)

 • Na dit traject begrijp je dat helen van emotionele wonden uit je kindertijd jou kan helpen gezondere relaties op te bouwen, zowel met jezelf als met anderen, dit omdat je minder vatbaar bent voor herhalende patronen van pijn en conflict. (Verbeterde relaties)

 • Na dit traject heb je meer zelfvertrouwen ontwikkeld doordat je je eigen waardigheid, kracht en innerlijke veerkracht terug erkent. (Zelfvertrouwen)

 • Na dit traject kan jij belemmerende overtuigingen en gedragspatronen loslaten die jou in het verleden beïnvloed hebben, waardoor je nu vrijer kunt leven en keuzes kunt maken vanuit jouw Essentie. (Loslaten van belemmerende overtuigingen)

 • Voor sommigen kan innerlijk kindwerk een pad zijn naar diepere spirituele verbindingen en betekenis, omdat het jou in staat stelt je innerlijke zelf en je plaats in het grotere geheel te verkennen. (Spirituele groei)

Waarom heb ik dit programma gecreëerd?

Als ik aan de vrouwen die ik begeleid vraag 'wat betekent 'VEILIGHEID' voor jou, is de rode draad in hun antwoorden, altijd dezelfde:

'Veiligheid betekent voor mij dat ik helemaal mezelf kan zijn'

Je voelt je pas veilig als je weet dat je on-voorwaardelijk aanvaard wordt.

Dat er on-voorwaardelijk van je gehouden wordt, zonder voorwaarden.

Je wilt erkend, geliefd, gehoord, gezien worden voor de prachtige persoon die je bent.

Allemaal groeiden we op met de angst voor afwijzing.

Allemaal hebben we op zeer jonge leeftijd (reeds als foetus, maar hier ga ik dieper op in in één van de modules) geleerd om onze emotionele repertoire , en ons Zijn, aan te passen aan de reactie van onze opvoeders.

Iedereen kent de angst dat een ouder je de rug toekeert, je negeert, of erger je verlaat, dit betekent voor een kind niets anders  dan 'de dood'.

'Wie zal er voor mij zorgen?'

'Wie zal mij voeden?'

'Wie zal mij vasthouden?'

'Wie zal mij liefhebben?'

Als kind wilde je er álles aan doen om dit te vermijden, ook al betekende dit dat je je authentieke Zijn hiervoor diende te verloochenen.

En dát heb ook JIJ gedaan, een deel van jezelf verloochent, om die veiligheid voor jezelf te creëren.

Ik wil je daarom even vragen om stil te staan bij de volgende vraag:

"Hoe veilig voelde het voor jou, binnen jouw gezin,

om helemaal je authentieke zelf te kunnen zijn?"

 

Kon jij helemaal Zijn, met al je leuke en 'minder leuke' trekjes?

Of heb jij ook geleerd om bepaalde emoties te onderdrukken omdat je als 'te' bestempeld werd? Voelde je dat je ouders moeilijk overweg konden met bepaalde emoties? Of voelde je al snel dat er voor jouw emoties geen ruimte was om deze te uiten? Waren je opvoeders emotioneel niet bereikbaar waardoor je geleerd hebt om jouw emoties maar weg te stoppen? Nam jij al op zeer jonge leeftijd de taak van 'harmoniedrager binnen het gezin' op jou, en duwde je jouw emoties & verlangens naar de achtergrond?

Als kind deed je er alles aan om toch maar op één of andere manier een gevoel van 'veiligheid' te ervaren. Ook als dit betekende dat jij je authentiek Zijn diende te verloochenen.

Je leerde al op zeer jonge leeftijd aanvoelen wat die ander van je verwachtte en ontwikkelde vervolgens beschermingsmechanismen, gedragspatronen, gedachtepatronen, ... die je hielpen bij het creëren van je eigen 'veiligheidsnet'.

En het zijn die beschermingsmechanismen & patronen die je ook in jouw volwassen leven onbewust blijft toepassen, op repeat.

Zo creëer jij nog steeds voor jezelf die 'veilige haven', maar kom je steeds meer tot het besef dat die haven 'niet zo veilig' lijkt te zijn. Integendeel ze houdt je steeds verder weg, geïsoleerd van al jouw dromen & verlangens.

Want ook al voelt jouw 'volwassen deel' zich veilig, jouw innerlijk kind heeft voor 90% de leiding over jouw leven, en laat jou denken & handelen alsof je nog dat kleine meisje bent, op zoek naar veiligheid.

Het is dat kleine meisje die bepaalt of jíj je veilig voelt, je geliefd voelt, jij je vrij voelt, je gelukkig bent, ... en niet jouw 'positieve mindset'. ;-)

DUS ...

 • Verlang jij er ook naar om los te komen van de mening van anderen, en jij je helemaal vrij voelt om jezelf te zijn?

 • Verlang jij er ook naar om los te breken uit het keurslijf van het 'brave meisje', het meisje die voor iedereen zorgt en altijd maar klaarstaat voor jan en alleman?

 • Verlang jij er ook naar joúw leven te leiden, zonder angstig te zijn dat je omgeving jou hiervoor afwijst?

 • Verlang jij er ook naar om die innerlijke rust te ervaren binnenin jezelf, zonder dat je deze hoeft te zoeken buiten jezelf?

 • Verlang jij er ook naar om die geborgenheid bij jezelf te vinden, ipv te hopen en te verlangen dat een partner of je kind(eren) je deze schenken?

 • Verlang jij er ook naar om je gewoon goed genoeg te voelen, just the way you are, zonder dat je het gevoel hebt eerst te moeten voldoen aan een checklist van duizend-en-één vereisten?

Ik hoor jouw  'ja, JA, JAAAAAA!'  bij elk verlangen  :-)

YES!!!!!

Mmmmm, ik heb er zoveel zin in om jou te tonen wat mij, en de 300+ vrouwen die ik de voorbije jaren mocht begeleiden, heeft geholpen bij het realiseren van hun verlangens.

Een positieve mindset & affirmaties zijn belangrijk, but they won't do the job als het hierop neerkomt.

We mogen die lagen dieper gaan, de diepte in naar jouw Kern, jouw Zijn, Jouw kleine meisje die op jouw uitgereikte hand geduldig zit te wachten.

En wachten doet ze, al heel je leven lang.

"Je innerlijk kind is het levendigste, creatiefste deel van je persoonlijkheid. 

Kun je je voorstellen wat er gebeurt als je toestaat dat dit deel telkens weer wordt bekritiseerd, beschaamd en geminacht?

Je sterft vanbinnen, je leven wordt saai, voorspelbaar, het raakt in een sleur.

Je verliest het vuur van je enthousiasme en je levensvreugde, tot je het nauwelijks nog voelt." Susanne Hühn

Hoe anders zou het zijn mocht jouw innerlijk kind zich weer helemaal veilig voelen? En zij met een grote f*ck you vinger in het leven staat naar iedereen die haar authentieke Zijn veroordeelt! ;-)

 

Schrijf je nu in op de wachtlijst

EN claim als eerste jouw plaats!

IMG_9420.jpg

Hallo, ik ben Delphine

 

Als vrouwencoach is het mijn missie om JOU terug in verbinding te brengen met jouw vrouwelijke energie.

Jou terug in jouw kracht te zetten, met wie je diep van binnen bent, zodat je:

 

> jouw leven kunt leiden volgens JOUW verlangens & waarden

>​ jouw kind(eren) nog beter kunt begeleiden op hún pad

> jouw authentieke impact kunt hebben op je omgeving én de wereld.

Dit doe ik adhv de 'Bee-ing You - methode'.

Binnen deze methode werken we op 3 pijlers:

 

> de Mindset-formule

> de Meditatie-methode

> de Energie-formule

Waardoor je:

> op korte tijd opnieuw die innerlijke rust ervaart in je body én mind

> opnieuw JOUW leven durft leiden

> dat vuur diep binnenin weer voelt branden!

bottom of page